Drevesa življenja

DREVO ŽIVLJENJA ročno izdeluje bioterapevtka Darja. Desnosučno zavite bakrene žice pretvarjajo negativno energijo iz okolja v življenjsko energijo, ki dopolnjena z energijo različnih mineralov/kristalov blagodejno vpliva nazdravje in počutje.

Čarobni gozd z magičnim energetskim vplivom

Sestava; krošnjo sestavljajo poldragi kamenčki; deblo, veje in korenine so iz desnosučno prepletene bakrene žice; podstavek je iz ahatne plošče ali kristalne baze kamene strele ter ametista.

Višina s podstavkom iz ahatne plošče je od 10 do 35 cm, odvisno od števila vej oz. poldragih kamnov v krošnji. Najmanjša drevesca imajo dve veji z devetimi vejicami, na koncu katerih je 18 kamnov, naslednje drevo srednje po velikosti ima štiri veje s 36 kamni, veliko ima 9 vej z 81 kamni, največje pa 12 vej s 108 kamni.

Cena:

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Pri izbiri vrste poldragega kamna v krošnji iz naše ponudbe si lahko pomagate s tabelami na Energetski vplivi, kjer so natančno navedeni energetski potenciali poldragih kamnov glede na rojstno znamenje in njihov blagodejni vpliv na zdravje in počutje.

Ogledati in kupiti jih je mogoče po predhodnem dogovoru v terpevtski ordinaciji na Vrvarski poti 3 Street view (poslovna stavba Območne obrtne zbornice Ribnica), kjer je so predstavljena na podobno aktraktiven način kot na stojnicah po art sejmih po vsej Sloveniji, kjer sodelujemo s ponudbo več sto drevesc različnih velikosti in oblik iz do 30 različnih kristalov.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Naročilo je možno samo po predhodnem ustnem dogovoru po telefonu 031 438 874 ali pisnem dogovoru prek SMS, FB messengerja (@bioterapevtkadarja) ali mailu info@drevozivljenja.si, kjer svetujemo tudi glede izbire kristalov, velikosti in cene. Drevesca na zalogi dostavimo ali odpremimo v najkrajšem možnem času po sklenjenem dogovoru, ki vključuje naročnikovo soglasje z predhodno poslano fotografijo naročenega izdelka, Pri naročilu izdelka, ki ga je še potrebno izdelati, se posebej dogovori še o terminu dostave. Običajno se dogovorimo za osebno dostavo ali v primeru pošiljanja po pošti za način plačila po povzetju, možno pa je tudi predplačilo na TRR.

O prisotnosti na sejmih vas proti obveščamo na FB @bioterapevtkadarja. Na stojnici omogočamo svetovanje pri izbiri glede na vpliv kristalov na rojstno znamenje ali na blagodejen vpliv na zdravje in počutje. Posebej pomembena pa je izbira drevesc v živo zaradi načela, da ima največji enegetski vpliv tisto drevo, ki si ga kupec sam izbere oziroma kot velja pri nakupu kristalov, da kristal sam izbere kupca. Tako na nezavednem nivoju izbrano drevo nudi izbrancu najustreznešo energetsko dopolnitev in zaščito.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Darilno embalažo predstavlja valj iz prozorne reciklirane plastike z ročajem za lažji transport in nalepko s podatki o proizavajalcu, kontakti in povezavo do internetne in FB strani. Drevescu priložimo tudi listek z opisom blagodejnega energetskega vpliva kristalov v krošnji in podstavku na zdravje in počutje kupca ter posebnim vplivom na posamezna astrološka znamenja. Drevo življenja je zato zelo so primerno za rojstne dneve, kot izraz želje po dobrem zdravju ali namena, ki naj obdarovancu Drevo življenja pomaga uresničiti. Zaradi lepega videza in unikatnega dizajna pa je posebej primerno posebne priložnosti kot so obdarovanje gostov na porokah, udeležencev seminarjev, obletnic, poslovna darila…

Carousel imageCarousel image