Drevesa življenja

DREVO ŽIVLJENJA ročno izdeluje bioterapevtka Darja. Desnosučno zavite bakrene žice pretvarjajo negativno energijo iz okolja v življenjsko energijo, ki dopolnjena z energijo različnih mineralov/kristalov blagodejno vpliva nazdravje in počutje.

Čarobni gozd z magičnim energetskim vplivom

Sestava; krošnjo sestavljajo poldragi kamenčki: deblo, veje in korenine so iz desnosučno prepletene bakrene žice, podstavek je iz ahatne plošče ali kristalne baze (geode) kamene strele ter ametista.

Višina s podstavkom iz ahatne plošče je od 10 do 35 cm, odvisno od števila vej oz. poldragih kamnov v krošnji. Najmanjša drevesca imajo dve veji z devetimi vejicami, na koncu katerih je 18 kamnov, naslednje drevo srednje po velikosti ima štiri veje s 36 kamni, veliko ima 9 vej z 81 kamni, največje pa 12 vej s 108 kamni.

Cena:

Pri izbiri vrste poldragega kamna v krošnji iz naše ponudbe si lahko pomagate s tabelami na Energetski vplivi, kjer so natančno navedeni energetski potenciali poldragih kamnov glede na rojstno znamenje in njihov blagodejni vpliv na zdravje in počutje.

Ogledati in kupiti jih je mogoče po predhodnem dogovoru v terpevtski ordinaciji na Vrvarski poti 3 Street view (poslovna stavba Območne obrtne zbornice Ribnica), kjer je so predstavljena na podobno aktraktiven način kot na stojnicah po art sejmih po vsej Sloveniji, kjer sodelujemo s ponudbo več sto drevesc različnih velikosti in oblik iz do 30 različnih kristalov.

Naročilo je možno samo po predhodnem ustnem dogovoru po telefonu 031 438 874 ali pisnem dogovoru prek SMS, FB messengerja (@bioterapevtkadarja) ali mailu info@drevozivljenja.si kjer svetujemo tudi glede izbire kristalov, velikosti in cene. Drevesc zaradi slabih izkušenj praviloma ne pošiljamo več po pošti, individulano pa se lahko dogovorimo za osebni prevzem na lokaciji za bioterapijo v Ribnici in na lokaciji v Grosupljem, za prevzem na katerem od prihajajočih sejmov, na katerem Drevo življenja načrtuje udeležbo, ali za osebni prevzem z dostavo na dom ali na drugo v naprej dogovorjeno lokacijo. Za drevesa na zalogi je prevezm ali dostavo mogoče izvzesti takoj, za naročila pri katerih pa je potrebna še izdelava pa v nekaj dneh odvisno od tega, ali je material na zalogi ali pa je potrebna dodatna nabava.

O prisotnosti na sejmih vas proti obveščamo na FB @bioterapevtkadarja. Na stojnici omogočamo svetovanje pri izbiri glede na vpliv kristalov na rojstno znamenje ali na blagodejen vpliv na zdravje in počutje. Posebej pomembena pa je izbira drevesc v živo zaradi načela, da ima najustreznejši enegetski vpliv tisto drevo, ki si ga kupec sam izbere oziroma kot velja pri nakupu kristalov, da kristal sam izbere kupca. Tako na nezavednem nivoju izbrano drevo nudi izbrancu najustreznešo energetsko dopolnitev in zaščito.


Drevo življenja je zelo primerno darilo za rojstni dnan kot izraz želje po dobrem zdravju ali namena, ki naj ga obdarovancu Drevo življenja pomaga uresničiti. Darilno embalažo predstavlja valj iz prozorne reciklirane plastike z ročajem za lažji transport in nalepko s podatki o proizavajalcu, kontakti in povezavo do internetne in FB strani. Drevescu priložimo tudi listek z opisom blagodejnega energetskega vpliva kristalov v krošnji in podstavku na zdravje in počutje ter posebnim vplivom na posamezna astrološka znamenja. Drevo življenaj je posebej primerno tudi kot poročna biserna dekoracija, ki vključuje dve veliki simbolni drevesi za nevesto in ženina, srednja drevesa za za priče in mala drevesca kot darila za svate. Poročni dekorativni paket lahko vsebuje lahko tudi pripoke z bisernimi vejicami. Poročna dekoracija je biserna zaradi vpliva biserov na krepitev ljubezni in blagostanja. Drevo ali paket drevesc je tudi zelo primerno božično novoletno in poslovno darilo ali dekorativni komplet.